friteatern.se

Vi ses!

Bortom allt förnuft

Tre herrar, en handfull berättelser och ett dussintal akustiska instrument.

Klicka på bilden för större format

Bortom om allt förnuft bjuder på berättelserna som berör vår tillvaro, i stort och i smått. Några är roliga, några är finstämda, några är djupt allvarliga. Alla är tänkvärda. Allt kryddat med musik som ibland förstärker en berättelse, men lika ofta står för sig själv. Musiken har kraft. Den tar oss ofta förbi den farstu som kan kallas intellekt och som hindrar entré in i känslolivets stora rum. 

Föreställningen har sin utgångspunkt i vad mänskliga möten betyder, med konsekvenser som kan vara både underbara och katastrofala. Den innehåller texter av bland andra Peter Nilson och Hans Börli. På scenen Mats Nolemo, Peter Danielsson och David Odlöw, en trio som berättar och spelar, varmt och djupt ur hjärtat.

Spelyta: 5 x 2 meter Takhöjd: Minst 2,5 m El: 1 x 10 A, det skadar inte med en trefaskontakt. Byggtid/rivtid: 3  timmar/ 1 timme

Ordnar arrangören stolar och kaffe till publiken, så ordnar vi resten med föreställningen. Alla lokaler duger. Rummets storlek begränsar bara antalet åskådare. Det tillhör vår professionalitet att kunna anpassa oss till er lokal.

Teater ska spelas överallt. Med hög konstnärlig kvalité och inte mer teknik än vad vi behöver, kan vi spela i vilket rum som helst.

Mer information och bokning: Friteatern, Producent Eva Janstad, tfn: 070-543 31 43, e-post: p.friteatern(@)gmail.com

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)