friteatern.se

Vi ses!

Maestro, Putz och Schäfern framför Visan om livet självt

för 5-100-åringar

Förvånas, förundras och gläds på lika villkor, oavsett modersmål eller ålder.

Tre gamänger - Maestro, Putz och Schäfern - har planerat att spela en fin konsert. Det är inte helt lätt att få till det just denna dag. ... eller rättare sagt inte helt lätt att få till det någon endaste dag. Allt de bestämt på förhand går åt pipsvängen. Föreställningen är en hyllning till de som i alla fall försöker, för även om de inte når fram till det tänkta, läggs i deras händer en oanade möjligheter i spontana infall och känslomässiga utfall. Konsert? Jo nog blir det både vilsam Bach och gungig Django Reinhardt.

Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr. Oändligt är vårt stora äventyr.
Karin Boye

Medverkande: Mats Nolemo, Peter Danielsson och David Odlöw.

Maximalt publikantal: 80 vid skolföreställning för 5-10 åringar. Vid offentlig familjeföreställning från 5 år, ungdomar och vuxna, max 100 personer. Scenbredd: 4 m Scendjup: 3 m Takhöjd (min): 2,4 m Elkrav: 2 x 10 A jordade vägguttag Mörkläggning: Ingen Byggtid / Rivtid (tim): 1 / 1

Andra lokalkrav:
Vi klarar oss utan loge, men finns det så använder vi den både till oss och instrumenten. Våra instrument behöver få plats i spellokalen minst en timme innan föreställningen.

Har du förslag på lokal som du vill att vi spelar föreställningen i, så hör av dig. Vi har lång erfarenhet av att spela i de mest skiftande miljöer.

Övrig teknisk information:
Byggtid/rivtid: 2 tim/1 tim. Det är vårt grundupplägg för skolföreställningar. Vid skol- eller offentliga föreställningar där medhavd läktare används behövs 4 tim/ 2 tim. Vi resonerar gärna tillsammans med er om lokal, sittplatser för publiken med mera för att finna bästa möjliga förutsättningar.

När det gäller ekonomin, så ring producenten och resonera om vilka möjliga stöd som finns i din kommun och region, så löser vi det tillsammans.

Mer information och bokning: Friteatern, producent Eva Janstad, tfn: 070-543 31 43, e-post: p.friteatern(@)gmail.com


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)