friteatern.se

Vi ses!

Publikutveckla med Teaterjunta

Det är ju inte alltid så att för att någon kommer på en veteranmoppeträff eller syjunta så vet en allt om veteranmopeder eller att sy. Kanske kommer en för att det verkar kul, det finns trevligt folk och en har viss nyfikenhet. Det är skoj att träffas helt enkelt.

Sådär kan det vara bland de som är aktiva i arrangörsföreningen eller bland människorna i publiken också. Ingen kan omöjigt veta allt om teater och det kanske inte heller är så nödvändigt när känslorna talar. Det kan dock vara skoj att någon gång samlas för att få ställa de nyfikna frågorna om teater. Samtala på alla plan. Högt och lågt.

Friteatern med sin långa erfarenhet berättar gärna om varför i hela världen vi envisas med att arbeta med uppsökande teater i mindre samlingslokaler. Samtalet kan röra sig om betydelsen av att se levande kultur som teater, inehåll och val av föreställningar, varför vi oftast belyser publiken även under föreställningens gång och att ha med en läktare – ska det vara nödvändigt? Vad säger man till en skådespelare om man tyckte att föreställningen var dålig? Vi vet av erfarenhet att det i en publik finns många frågor om teater och vi vill gärna höra dom! Samtalet kan ta vilken väg som helst beroende på vad som är viktigt för just de som kommit vid detta tillfälle.

Under samtalets gång spelar vi några låtar och har det trevligt.

Boka in oss för en mysig och musikalisk Teaterjunta i samband med föreställning eller fristående - vi älskar frågor och nyfikna människor! Tider och priset må vi ackordera om beroende på omständigheter. Ekonomiskt stöd för publikutveckling finns att söka hos din regionala riksteaterförening i samverkan med den lokala riksteaterföreningen i kommunen. Vi hjälps åt med det.

Hör av dig så syr vi ihop den bästa juntan. Producent Eva Janstad 070-543 31 43 [javascript protected email address]


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)