friteatern.se

Vi ses!

Våra föreställningar

Här nedan finner du de aktuella föreställningar friteatern har på repertoaren. Klicka direkt på pjäsnamnet så kommer du vidare till en sida med mer information om just den föreställningen. Du kan också kontakta vår producent för mer information eller hjälp med bokning. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

Aguéli eller Abdalhadi Ny vandringsföreställning i Sala, om den fantastiske målaren Ivan Aguéli. En tvär typ som rymde ett universum och älskade katter.

Publikutveckla med Teaterjunta Våga fråga det du undrar om teater. Samtal om dina frågor men också och varför det ligger oss så varmt om hjärtat att möta människor och spela i bysammanhang.

Publiken Vi tänker som så att det mest naturliga är att komma till föreställningen tillsammans med de en har omkring sig. Det kan vara familj, vänner, grannar, bekanta, arbetskamrater, klasskompisar, oavsett ålder. Vi är starkt påverkade av att andra klassar in oss i olika ålderskategorier vart vi än vänder oss i vår vardag. Våra föreställningar är en fristad från en sådan inställning till våra medmänniskor. Vi ser väldigt gärna att var och en tar chansen att ta med någon i en annan ålder, att uppleva föreställningen med.

Friteatern, Producent Eva Janstad, tfn: +46 (0)70 543 31 43, e-post: p.friteatern(@)gmail.com

Fler kontaktuppgifter


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)