friteatern.se

Vi ses!

Våra föreställningar

Här nedan finner du de aktuella föreställningar friteatern har på repertoaren. Klicka direkt på pjäsnamnet så kommer du vidare till en sida med mer information om just den föreställningen. Du kan också kontakta vår producent för mer information eller hjälp med bokning. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

Den långa vägen till nu - en skröna från skogen Friteaterns klassiker som har spelats närmare femhundra gånger, i lika många byar, sedan 1994. Aktuell i november i Dalarna dels tack vare stöd från Region Dalarna och dels i samverkan med Dalarnas bygdegårdsdistrikt.

Allt, eller i alla fall en del, mellan himmel och jord. Berättelser, sång och musik med Mats Nolemo, Susanne Rantatalo och Jan Johansson. Aktuell i oktober i Norrbotten tack vare samverkan med Region Norrbotten och Riksteatern Norrbotten.

Publikutveckla med Teaterjunta Friteatern kommer att medverka under nattfestivalen i Korpilombolo i december. Då blir det bl.a. samtal om teater och varför det ligger oss så varmt om hjärtat att möta människor och spela i bysammanhang.

Publiken Vi tänker som så att det mest naturliga är att komma till föreställningen tillsammans med de en har omkring sig. Det kan vara familj, vänner, grannar, bekanta, arbetskamrater, klasskompisar, oavsett ålder. Vi är starkt påverkade av att andra klassar in oss i olika ålderskategorier vart vi än vänder oss i vår vardag. Våra föreställningar är en fristad från en sådan inställning till våra medmänniskor. Vi ser väldigt gärna att var och en tar chansen att ta med någon i en annan ålder, att uppleva föreställningen med.

Friteatern, Producent Eva Janstad, tfn: +46 (0)70 543 31 43, e-post: p.friteatern(@)gmail.com

Fler kontaktuppgifter